Thursday, August 28, 2008

Love to see..

Aku suka melihat kecantikan, kecomelan, keunikan dan segalanya yang akan menarik setiap perhatian...aku suka melihat orang yang cantik budak yang sangat comel dan of course aku sangat sukakan anak kucing...mase aku kecik2 dulu aku ada banyak kucing yang aku bela masa duduk kat Johor...pastu lepas sekor, sekor mati dengan berbagai cara...ada yang mati abah aku langgar, ada yang mati tersangkut kat tingkap dan ada yang mati masa nak beranak...ingat lagi aku menangis dengan arwah ibu aku sebab abah langgar Comel...kucing pertama yang kitorang bela...pastu masa duduk KL ni aku pernah cuba nak bela Harun dan Maya...erm xpe la dah tak nak cite pasal Harun dan Maya...its very sad story...


Antara kekaguman aku terhadap kecantikan adalah seperti Eva Longoria, Aishwarya Rai, dan semestinya Dato' Siti Nurhaliza my idol...



Dan aku sangat sangat sukakan budak-budak kecil especially baby girl...diorang ni comel sangatt...dan memang aku mengidamkan baby girl bila aku dah berkahwin satu hari nanti...bila nak kahwin tu tak tau la...may be 2 tahun lagi...hmmm...sekarang pasang impian dulu...hehe :p


Antara gambar2 budak kecil yang comel di dunia...hehe Mama Hipo!! pinjam pic Nada Nadzirah ehh...mwahhh2...hehe...sama comel Nada dengan Suri anak Tom Cruise ngan Kate Holmes tu! :)

2 comments:

notsopretty said...

aku tau ko kagum dgn kecantikan aku gak kan kan kan? please do not deny it.. thanks

me only me SUE said...

perasan nak mampos!! wakaka