Thursday, August 28, 2008

Syift 1

Dah nak hampir dua tahun kerja kat astro ni...senang susah kerja sebagai moderator ni hanya moderator2 jer yang tahu...haha...memula aku syift 2 bersama2 dengan Darini, Hipo and Adjust then sejak 2007 syift rombak dan aku di campakkan di syift 1 bersama dengan Cem, Epa and Sbonez yg giler....hahahaha jgn marah pak bonez!! memula kekok gak la sebab baru lagi...lagipun aku yg agak pendiam ni susah sikit nak bukak mulut bercakap...kalo xde ape sangat nak cakap aku lebih suka mendiamkan diri dan buat kerja aku sendiri...
tapi lama kelamaan aku semakin okey dengan dak2 syift aku dan jugak dak2 syift lain...i enjoyed it!! aku suka bergelak ketawa dengan diorang kalo ade di antara diorang membuat lawak2 gile diorang...tapi biasenye aku lah yang selalu menjadi 'mangsa' diorang nak buat lawak...lagi2 bonez yg mmg suka nak kenakan aku...suka sangat jadikan aku 'bahan' dia...kekadang aku layankan jer sebab dah terbiasa...dan kekadang selalu buatkan hati aku terhibur walaupun 12 jam penat tgk skrin komputer...kalo dengan cem and epa lak aku suka nak bergosip dengan diorang...kekadang ade jer cerita2 yang aku tak tau dan aku jadi tau...hehe...aku ni tak jugak la berapa suka nak amek tau pasal orang tapi biler dah bergosip tu haaa pepaham jek la...mula lah aku start tanya itu ini...tapi yang slalu di ceritakan kat dalam opis moderator ni mestilah pasal KAHWEN!!! haha...aku happy pada cem yg dah bergelar Puan Cem, pada epa yg dah menjadi tunangan orang...
pasal bonez err dia dah cam ayah pada kitorang...wakakakaka!! tapi ape pon im happy work with them!! really enjoyed walaupun kekadang stress sikit! hehe ;)

5 comments:

Hanney Hanafiah said...

wahh adek ahkak ada blog gak yeee...psstt resie2 ehh blog kite.takmo 'org luo2' sinun tau..shhh..kehkeh

notsopretty said...

tu la psl.. rasieee. syhhh

me only me SUE said...

ngeh2 mmg rahsia...dun weri akak2 ku...kih kih ;p

PeXXaL said...

aku dah bgtau semua orang..

me only me SUE said...

weii jumpe plak ko blog aku ni..ciss diam2 sudah pak boye weii :p