Sunday, September 21, 2008

Kasut Yang Pelik Tapi Benar!

hari ni cuti tak banyak benda yang aku buat...actually the one thing that i only do today is sleeping!! haha Penat dah tidur, petang aku bangun mandi then, masak air untuk berbuka puasa...aku berbuka Hot Chocolate jer hari ni...tak ade mood nak pergi bazar beli untuk makan lagi pun im not so hungry...is that good for diet? hehe then tengok tv, tukar cenel ni tukar cenel tu belom ade cerita yang best lagi...teringat that past hold week aku kerja malam x sempat nak follow favourite CSI series aku terus tandakan reminder pukul 9pm nanti..then sebelum tu aku teringat la nak tengok2 kalau ade fesyen kasut yang aku nak beli untuk raya nanti di internet..then tengok punya tengok aku ter go to this website, Christian Dior kott, hehe..actually tak la cantik sangat pun design2 jenama mahal ni...banyak kasut pelik lagi ade la aku tengok...hikhik

so here goes kasut pelik tapi benar...hehehe












tengok model dua orang ni...macam malu jer memodelkan kasut yang dia pakai tu...ekeke, aku mungkin takkan pakai kasut2 seperti ini...aku dapat bayangkan kesakitan kaki selepas memakai kasut2 ni...tak tau la kalau korang berlainan pendapat macam aku yang mungkin beranggapan ini adalah fesyen2 terkini yang sangat cantik!! hehe ;p

2 comments:

f a w a :) said...

i xleh pakai kasut cemni cz i da tinggi
kang adi bwh bahu je kang haha
tp u pki makin comel laa dear :D

me only me SUE said...

haha mesti u tinggi sangat kan... u pon nampak comel di samping ur Adi...hekhek