Thursday, September 18, 2008

Sedih

huhu lame dah x tulis blog nih...hari ni plak tetibe rase nak menulis...ehh salah, menaip...
ntah la tak tau kenape sejak balek dari JB ni aku rase kurang seronok...kerja ok jer cuma diri aku sendiri yang tetiba rase macam x best...start keje hari pertama okey, hari kedua okey gak...dah masuk hari ketiga mulalah aku rase mcm xbest...x sihat...memula rase sakit tekak lepas tu boleh plak sakit telinga...lepas rase dahi dengan leher dah mcm suam2 je...ish nak demam ke aku ni...sebelom gi keje sempat aku pegi beli air badak...aku rase macam panas dalam...beli strepsil satu...taim buka aku habiskan satu botol air badak lepas tu lepas sebiji, sebiji aku mkn strepsil nak hilangkan sakit tekak aku ni...aku x suke sakit tekak...nak telan air liur pon rase perit jek...

masok hari keempat kerja, bgn2 jer terus sakit kepala belah kiri...ishh nape ni...migrain ke...nak tak nak aku kuatkan diri jugak siap2 pegi mandi pastu nak pegi kerja...kuatkan gak kaki pegi bazar beli mknn untuk berbuka...sampai opis, berbuka jek lepas mkn kurma aku telan panadol 2 biji...ahh lega sikit...lepas tu mula la dah tengah malam aku mengantuk...penangan panadol dah datang dah tapi aku gagahkan gak mate ni mengadap komputer...


masok hari kelima lak, mlm tadi kerja aku dah start bersin2...masok office terus bersin jer...hidung aku berair la pulak...lepas tu asek la nak bersin tak jadi...hangennn jek...derang ckp kalo nak bersin tgk lampu...aku dah mendongak macam nak ape pon x bersin jugakk...ampehh jer...pastu balik, masuk keta terus dengar lagu2 sedih...adehh layannn sampai hati aku tetibe tersentap...

tiba2 aku rase macam diri aku hidup sorang2 jek tak de teman, tak de kawan...ntah la...nak mengadu kat sape pun aku tak tau..tetiba aku rindu kat asraf, abah aku, dengan adik2 aku...ari tu balik JB rase meriah je...rase hepi, walaupun family aku x ramai tapi aku x rase sunyi..hmm mulalah hati aku di tarik2 untuk pindah balik ke JB...tapi susah la sikit sebab nak pindah balik sane aku mesti cari kerja dulu...kalau tak mmg payah la...

2 comments:

fawafiwifuwu said...

sayanggg , kalau ada problem ke apa ke cite je kat i
i sedia dgr alolo
jgn sedih2 i kan ada =)
dah2 u nii. kiss kiss
sayang die ! mwahhh

me only me SUE said...

tq dear...mwahh2