Thursday, October 23, 2008

Terima Kasih

Di sini saye sue ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan2 sekerja dan juga rakan2 chatter yang telah menjemput saye ke rumah mereka untuk Open House di hari raya yang mulia ini...ekeke skema ek...Terima kasih pada Hipo, Cem, Kak Aeswai, Kak Feb, Kak Lucy, Manjaa dan ramai lagi yang menjemput aku ke rumah diorang...tapi aku dapat pergi rumah Hipo, Kak Aeswai and Kak Feb jer...terkilan gak la sebab tak dapat nak pergi rumah Cem....dengar cerita dia masak sedap! adehh rugi2...dah lah aku teringin nak tgk kucing2 Cem...memang dah siap pakai santek2 (santek kew? ikut cara kak senduk) mase datang opis pagi tu sebab ingat balek kerja nak terus serang rumah Cem...tapi petang tu kepala aku berdenyut ya amat sangat sakit x leh handle punye...terpaksa la aku balik rumah, mkn panadol dan terus jer tido dengan perot kosong! sob sob..bangun2 dah kul 11 mlm...terus amek henpon msg Cem say sorry sebab tak dapat datang...tengok dapor, hmm xde ape pon nak makan terus masuk bilik tido balik...sadis gak ler...ape2 pun Thanks and Sorry pada mereka2 yang menjemput aku tapi tak dapat aku nak datang menjamah makanan yang enak2 di rumah masing2... ;/
Oh ya lupa nak ceritakan keseronokan beraya di rumah Hipo...ekeke macam biasa lah Nada Nadzirah adalah tuan rumah yang paling penting untuk kami temui...ekeke dengan keletah dia jer boleh buat kami gelak, dan tak jemu nak mengusik dia...Nada agak susah sikit nak dengan orang..dia nak ngan mak dia ngan ayah dia je tapi kitorang curi2 gak la dukung dia, amek gambar dia...bile dia dah start merengek cepat2 bagi balik kat mak dia...eeeiiii geram gile...sebab Nada comel sangat...mesti dalam hati Hipo, "Habis lah anak aku lunyai dapat kat bebudak neh"...hakhak sorry Hipo, sape suruh Nada tu comel sangat...kikikiki Thanks Hipo and Cek Cam, sebab masakkan kami makanan yang sedap2...lain kali buat lagi eh...hekhek

13 comments:

Hanney Hanafiah said...

hehe, masak mak mertue tulun2 jadik la sedap..cube masak sendiri2, tekak sendiri je leh telan kot..nnti bebile datang je rumah ye..kucen2 kite menanti ngn misai terbuke..ekeke

Putry Sue said...

hehehe insyaAllah...nanti kite ajak ler frap ke sesape datang umah cem...tak kire la dia dah datang ke belom...muleh kan kan..ngee

saya comel said...

sedap gile cem masak...i tambah ayam 2-3 kali...(saje nak kasi jelessss)..hhehe...kek coklat lagi...rugi2..disertakan dengan sesi bergomol dengan bby dan johnny...haishh..bahagianya idup...(bako)

Putry Sue said...

haaaa ade kek cokelat ke?? rini ni mmg tau...suke eh bg i jeles...xpe2...nanti u...tunggu pembalasan si pitung...wakaka

eLLe BaBe said...

rugi2 ko x dtg... lalalalalalala

Putry Sue said...

shadap yewwwwww!!

Anonymous said...

heheh cumil gak aku taim dokong nada tu.. ehhe

-ztajonet-

Putry Sue said...

adeii start dah mak orang ni perasan...tolonggg aku elle!!!

mmg macho NEZ ni said...

sue ni ajak kemana pun xdtg...die saja ajak opnhse umah die sbb nak bg kite kene keracunan makanan...jaat sue ni cam bawang merah....mencik mencik...

Putry Sue said...

bukan aku xnak datang la gileeee...aku nak bg ko jek keracunan...siappp ko bonez perasan macho!!! wekkkkkkk ;p

macho gak le NEZ ni said...

nape aku jek ko nak bg racun sue???ooo ko nak wat gimik kunun2 cam cite romeo n juliet ek mati makan racun...waaaaa teruje mak tawwww..nak racunnn nak racunnnn

Putry Sue said...

eeeeee nyampohhhh!!

saya comel said...

wakakakakakakka...gelak lagi