Wednesday, January 21, 2009

M

Apa itu M? M itu adalah ketua huruf untuk perkataan MALAS. Haha. Sekarang ni aku tengah menahan sakit gigi, sakit kepala, sakit mata dan sakit perot (senggugut). Tak boleh tidur kalau dah sakit gigi ni. Nak menangis air mata lak tak ada. So menaip la kejap. Tapi kejap jek sebab mata tengah pedih. Mata dan otak aku penat. Penat sebab buat kerja yang baru. Nanti-nanti lah aku cerita pasal kerja. Sekarang ni aku letak jer gambar terbaru kami di department baru kami. Aku tahu ramai yang rindukan kekocahan kami. Huahuahua!

Di hari ketiga training di department baru. Masih ceria.

Masih pemalu. Kahkah

Konon-konon tekun.

Masih poyo.

Bersama trainer kami, Jayanthi yang kadang-kadang muka nampak serius tapi sangat baik dan sporting. Sebab tu kitorang boleh bergelak ketawa dan terkadang berkejaran di situ seperti kami dah lama kerja di situ. Huahuahua

5 comments:

Hanney Hanafiah said...

wah sumer muke penuh kegumbiraan aje ehh..tapi pic seken last tu cam penuh lakonan la..siyes frap takleh berlakon..haha

no life said...

alhamdulillah...dah masuk geng mak mak dah kawan saya ni...kakakakak...larikkkkkkkkk

Putry Sue said...

Cem: memang berlakon pon cem...ekekeke

Rini: i tau u jeles kitorang dah tau button lain selain refresh and accept..wakaka wek ;p

no life said...

saya juga ade 'Butang' lain untuk dipicit...tima kaseh..so saya x jeles...ahahahah

jura said...

wakakkaka. bahagianya korang! jeles aku.. huhhh