Thursday, April 9, 2009

Sepintas Sepantas Lalu Lintas

Tiada apa yang menarik untuk sementara waktu ini.

Penat bekerja setiap hari walaupun semalam cuti sehari. Tak cukup rehat lagi. Namun sempat update music playlist di sebelah.

Ingin kongsi lagu Jai Ho (You Are My Destiny) By A.R Rahman & Pussycat Dolls dan If You Seek Amy By Britney Spears.

Lagu Jai Ho membuatkan aku bersemangat nak pergi kerja setiap pagi bila dengar dalam kereta. Akan ku ulang berkali-kali. Lagu If You Seek Amy aku telah jadikan ringtone handphone. Lagu ni 'Banned Song' kat channel V and MTV. Mungkin di sebabkan liriknya atau pun video clipnya. Siapa mahu tengok video clip dia sila ke Youtube.

Esok lepas kerja nak drive terus balik Johor Bahru. Sangat merindukan Asraf dan rumah aku di JB. Tapi sebenarnya lately ni aku amat merindukan Allahyarhamah ibu aku. Setiap malam masih merungut dalam hati sebelum tidur kenapa mesti ibu pergi dulu. Masih tidak percaya pun ada walaupun sudah hampir 3 tahun dia pergi. Bila balik rumah di JB tu rasa seperti dia ada dekat dengan aku. Al-Fatihah.

Doakan aku pergi dan balik dengan selamatnya. Amin..

3 comments:

Anonymous said...

I can't believe this song is called "If you seek Amy". I kept hearing it on the radio and always assumed it was "F### me" but didn't know how she could get away with it. very clever.better u change ur ringtone..maybe sedap didengar but dats y la dis songs banned

Putry Sue said...

aku memang dah tau sebab ape lagu ni banned. dun really care about the meaning of da song just like da melody and "ha ha hi hi ha ha ho".... ;p

gengtegar said...

salam...sesaje nak komen ke x...wakakaka ko kenal ke x aku aku x kisah..tp aku suka cara ko kat @15
tp tu citer lame rrr coz aku pun dah lupe nick aku kat situ...arap2 ko suksess kat tempat baru




magkala