Monday, December 1, 2008

Cuti-cuti Malaysia

Semalam baru balik dari Batu Layar. Best jugak tempat tu. First time pergi. Tapi gambar semua kat kamera Asraf so tak dapat nak upload sekarang. I'll update later. Ni saje je nak try broadband Celcom. 24 jam hanya RM6. Not bad. Dulu RM8, sekarang dah turun harga pulak. Kat rumah JB ni aku memang tak pasang internet macam kat rumah sewa kat KL tu. So nasib baik ada Celcom ni.

Banyak benda aku nak buat kat JB ni. Macam-macam lah. Tapi tak tahu nak buat yang mane dulu. Hehe tak pe slow2 la cuti banyak hari lagi kat JB ni. Korang jangan jelous tau. Kikikiki.

Ok, la nak mandi, pastu nak siap2 gi make over my 'Baby Black'. Nak tau siapa my Baby Black? Tungguuuuuuuuuuuuu....hehehe

5 comments:

no life said...

alaaaa, nak mekap kete la tuh...baby black-black myvi....broadband tu cemana

Hanney Hanafiah said...

oo broadband tu kire ikot jam2 ke?

Putry Sue said...

hehe Rini, mekap sikit jek keta tu..pasang cover kat lampu jer..ngeee

Cem, Rini...broadband Celcom ni boleh nak ikut jam atau nak beli terus mcm streamyx tu..tapi yang beli terus cam streamyx tu sue tak sure camne, cuma tau yang ikut jam ni jer...satu jam sekarang RM6 jer...tgh promosi kot..kalau tak biasa RM8...

Yang biasa sue buat ni, memula kena install PC Suite (CD yang ada mase beli handphone brand memasing) pastu subscribe kat *118# pastu connect handphone ke laptop pakai cable cam biasa...Dahh...kalau yang pakai prepaid dia tolak RM6, kalau yang pakai bill nanti kat bill dia kira sekali...tapi ni untuk 24 jam sahaja...hehe dah mcm pekerja Celcom tgh promot produk dia lak...keh keh

no life said...

oooooooo...cam susah jek...oooo, pandai mekap kete skaaanggg....page i dah BIOL....i x reti camne nak buat...ampesss...i still tgh nak figure out cemana nak wat...gampang banget...kakakaka

si sepet gurl said...

babe...aku pun beli celcom broadband tu..tp aku beli terus modem tu.. unlimited r guna...tp bulan2 kena byr RM68...tetibe aku nak bgtau gak wpun ko x tnye..heheh