Wednesday, December 31, 2008

Surprise!!!

Pada tanggal 28 December 2008 terjadi la satu peristiwa manis di rumah sewa kami. Aku, Elle, Yob dan di bantu oleh Achong berpakat membuat SURPRISE untuk Che Leen yang menyambut hari tuanya pada 29 December 2008 yang ke 25 tahun. (Che Leen tak pe kan tulis umur kat sini?) ehehehe. Kenapa kitorang tak buat saja 29 hb tu? Sebabnya, aku kerja siang dan Elle kerja malam dan buat pada sehari sebelum confirm Che Leen tak suspek ape-ape kan?

Kitorang takde la buat makan-makan besar. Just beli kek and donuts. Just us :) Kebetulan Che Leen pulak dah berjanji nak pergi makan dengan makcik dia lepas balik kerja tu. So, dapat celebrate sekejap pun tak pe la kan...

Kitorang park kereta kat blok sebelah yang mane memang agak asing la bagi aku tapi beranikan saja park di tempat orang. Alahamdulillah selamat kereta aku. Hehe. Pada hari kejadian, Che Leen kerja siang. Then, kitorang berpakat bersiap sedia semua sebelum pukul 7. Semuanya berjalan lancar walaupun ada sedikit hampir kantoi dalam seminggu merancangnya. Tapi semuanya tersimpan rapi tanpa dapat di hidu sikit pun oleh Che Leen. Kan Che Leen kan? Ekekeke


Che Leen di jemput oleh Yob dari Bukit Jalil, aku, Elle dan Achong get ready di rumah. Dan ini adalah antara gelagat-gelagat kami yang sempat di rakamkan ketika hari kejadian....


Antara juadah dan hadiah yang telah kami sediakan

Wajib posing bersama donuts yang di sponsor. Ekeke ;p

Wajib praktis untuk sehati berdansa tahun hadapan juga. Muehehehe ;p

Oh ya! Wajib menggedik bersama juga! Keh keh ;p

Ready...ready

Surprise!!!!!!!!!!!!

Wajah kegembiraan yang tidak dapat di nilaikan.

Sempat main cak-cak! Hehehehe ;p

Sing it Lah! Happy Birthday to u!! Happy Birthday to u!!
Happy Birthday to Che Leen!! Happy Birthday to u!!!

Make a wish first!!

Fuhhh fuhhhh!!

Nak potong kek kena ada gaya juga ya! Hehe ;p

Time for mengemas. Kesian birthday girl yang kena kemas. Ekeke

Jeng jeng jeng

From me

From Elle

ESPRIT Sling Bag From Yob

Happy Birthday Che Leen!! May all ur wishes come true!!
We love you!! Best Friend Forever!! xoxo

Tidak di lupakan pada hari kejadian adalah juga birthday Cik Darini yang di kasihi. Happy birthday to u too Rini!! Semoga selalu di berkati olehNya dan di percepatkan jodoh...AMIN...Dengar cerita banyak dapat hadiah best...hehe ;p Luv ya'...mwahhhh!!

5 comments:

che leen said...

time kasih sayang2 sekalian..tis is da bes besday party i ever had..termasuk la yobe yg samer2 bersubahat..x sangke dpt suprise..terharu gitu.. seminggu rupenyer aku kene tipu...huaaa..sib baik dpt adiah bes2..hehe..thanks 4 ething my dear fren..thanks juge pd tunang tersayang.tahniah kerana penipuan anda semua berjaya..For sue n elle,friend till da end..sayang korang!!!!!muahhhhhhhh!!!

p/s : buruk la pic aku sumer..muke penat br balik keje..comotnyerrr...

Putry Sue said...

kitorang buat mmg spesel sket tahun ni sebab besday tahun ni la dapat sambut cam gila2 sikit...tahun depan tak tau la dapat sambut camni ke tak kan...yelaa mane tau tak boleh terperanjat sebab dah ada org dalam perot kan...ekeke...AMIN
Luv ya' too!! mwahhxxx!!

p/s: gambar saye juga amat comot sebab nebes dan berpeloh nak buat surprise itew...ekeke

Hanney Hanafiah said...

adei yangg..tuko url x kabo..err ke memang takmo di kabo?hehe

Putry Sue said...

bukan xmo kabo kak cem syggg...segan nak kabo jek...ingatkan xde sape bace blog kiteee...ekekeke ;p

kat sini rupenye tercampak komen cem...ingatkan kat post atas nunn...ekeke

elle babe said...

aku ada double chin!!! x leh dimaafkan!!!! beso gila pic haha