Thursday, March 12, 2009

3 Hari Lagi...

Dalam bulan ni 2 kali aku balik JB. Minggu lepas balik JB sebab kawan baik aku masa sekolah SSI JB, berkahwin. Teringin nak jumpa kawan-kawan lama punya pasal aku balik gak naik bas. Oh, panjang cerita hari yang aku nak balik JB tu. Siap tertinggal tiket kat Astro Bukit Jalil, kesian Elle terpaksa patah balik pastu tertinggal bas, duduk di bangku kecik sebelah driver dari KL sampai JB. Tak nak cerita lah. Sedih.

Tahniah Zarith dan suami

Ok ni cerita happy. Esok aku akan balik JB lagi. 3 Hari lagi one of my best friends akan bergelar isteri. Aku pulak rasa macam excited. Tapi sedih lah lepas ni dah tak duduk dengan Che Leen. Tapi ape pun aku sentiasa mendoakan semoga semuanya berjalan dengan lancar termasuk kelancaran Yob ketika melafazkan akad nikah. Hehehe. Tahniah Che Leen dan Yob. Semoga berkekalan hingga hujung nyawa.

Sebelum Che Leen balik ke JB kami sempat buat 'bachelorette nite' untuk dia. Nama tempat tu aku dah lupa pulak. Kami pergi tengok live band je. Lalala.....

Band yang aku lupa namanya.



Terharu hingga menitiskan air mata bila mendengar lagu yang di request sendiri oleh Elle. Tajuk lagu? Aku, Che Leen dan Elle lupa. Boleh?

Elle, Huds and me

Nampak happy ya? Keesokkan harinya bergaduh dengan bf memasing. Kih kih kih kih

3 comments:

sweet RINI said...

wakakakaka...apsal gado ngan bf memasing??...meh i tolong piatkan jontel bf2 korang...hahaha...ooooo....bachelorette party x ajak i...i mmg single ape??..hahaha...apa pun, i ucapkan tahniah pada CHE LEEN...

simply me said...

Congratez to both couples! wishin'em oL ze bezt & may Allah bless'em wit everlasting hap-pink-ness..Amen!
tym spent wit fwenz r ze bezt aite! miss my besties & d gd tymz..have fun kLongSue & tc! xxxhugzxxx

Anonymous said...

pp masinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!