Monday, March 30, 2009

Kalut

Tak keruan aku di buatnya sekarang ni. Sejak minggu lepas dah dengar cerita pasal staff Astro di berhentikan 24 hours. Lebih-lebih lagi kepada staff yang mendapat Below Expectations untuk KPI tahun lepas. Tapi diberikan VSS. Adakah nama aku salah satu di senaraikan dalam Below Expectations? Adoyaiiii....Ni yang rasa nak bungkus kain baju pindah balik JB.

Menanti dalam debaran......

8 comments:

riniDAbomb said...

owh no!!!!...takut siott...

Putry Sue said...

sob sob takottt gakkk....

NBMS said...

jgn takot... kalo kena buang, dpt duit pampasan. 6 bln gaji darab brp thn ko permanent darab 1.5.


ckup la kot stakat nak bayar kereta 10 bln. hahaha


gile ah.. aku pun takot. cisss

Putry Sue said...

aku keje baru bape tahun...sikit jek dapat kalo cam tuh....uwaaaaa!!

ko xpe jura...kamceng baekkkk punyee dengan boss kompem xkena buang...ekeke

jaybee said...

la xkn xsmpi nk bungkus kain bj balik jb kot stacieygojezz..

Putry Sue said...

kalo dah kena benti keje nak wat ape lagik kat KL ni jaybeesantekk uii...ekeke

Putry Sue said...

camne jaybee leh tau blog ni yeee? ngeh2

no life said...

ahahha...butul2...zura kamceng ngan bos...konpem x kene buang....;-D