Thursday, March 5, 2009

My BFF's Birthday!

Event: Surprise for Elle (di adakan awal 4 hari iaitu 1 Mac)
Venue: Rumah Elle di Keramat


Pergaduhan besar yang di buat-buat oleh Achong membuatkan surprise ini berjaya. Walaupun belum mandi dan masih merajuk Elle tiup jugak lilin yang hampir cair itu.

Elle, aku dan Che Leen tersangat lah faham ko yang sangat cerewet ini. Aku rasa Aisha pun masih faham kan Aisha kan. Hehe. So, kami pening jugak lah bila nak belikan ko hadiah. Kami harap ko suka apa yang telah kami berikan walaupun hadiah kami tak best macam hadiah yang Achong berikan. Ekekekeke ;p

Aku dengan Che Leen bercadang beli hadiah lain tapi lain yang kami beli sebab apa yang kami cadangkan itu tidak dapat di cari. Hehehe. So, bila masuk kedai Esprit aku ternampak jeket tu dan aku teringat yang ko pernah cakap ko suka sangat jeket tu. Bila Che Leen dah dapat kasut untuk ko, kitorang pulak tak ingat saiz ko. Yang aku ingat ko beli kasut selalu saiz 6 atau 7. Bila tanya Achong dia pun tak sure antara 6 atau 7. Lepas tu aku dengan Che Leen try, aku muat saiz 6, Che Leen pulak muat saiz 5, so confirm ko saiz 7. Sebab kaki kitorang lagi comel dari kaki ko. Hahaha.

Antara gambar-gambar kenangan terindah untuk Birthday Babe....






VINCCI Shoes from Che Leen


Hadiah 'kecil' dari Achong pada mulanya...


Hadiah 'besar' dari Achong....Handphone idaman Elle, Nokia E71



Ucapan aku untuk ko Elle,


Walaupun kekadang ko gedik dan mengada,
Walaupun kekadang aku menyampah,
Walaupun kekadang ko pukul aku,
Walaupun kekadang aku pukul ko,
Walaupun kekadang aku jerit kat ko,
Walaupun kekadang ko jerit kat aku,
Walaupun kekadang aku menangis kat ko,
Walaupun kekadang ko menangis kat aku,
Walaupun kekadang aku belanja ko lebih,
Walaupun kekadang ko belanja aku lebih kurang,
Walaupun kekadang ko kejar aku,
Walaupun kekadang aku kejar ko,
Walaupun kekadang yang berbagai lagi kekadang,


Aku tetap sayangkan ko, sebab ko lah kawan terbaik yang pernah aku ada.

Semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.

Best Friend Forever.


Happy Birthday Elle.

12 comments:

sweetRINI said...

oooo...selamba x bitau blog...xpe laa...anyway...hepi bday elly yang x jawab mesej yang i kasi tuk bday die...bye u olls...

el said...

gamba yg last serupa org indon..x leh blah hua hua..thanks sgt2 kat korang sbb aku rasa nk tua ni aku dpt surprise yg hebat dari kalian..mwahh2 luv ya

Anonymous said...

bukan kekadang gedik,mmg gedik sokmo..neway hepi beday perapp

Anonymous said...

ehehh..bole ke nak kumen nihh.. ni page pp masinn kerr.. sowii.. terjumpe scara x sgaja.. nanti gi lah jenguk2 belog dakuu.. dakmikez.blogspot.com

Aicha said...

huhuhu sEdey aku takder kOrang bukan nak ajak aku! akU seLalu diLupakan huhuhuh

Anonymous said...

sggh syahdu ucapan ikhals mu sue!

simply me said...

Happy B'day eL, ol ze best & & & may Allah shower u with lotsa blessings owez..Amen! =)
to kLongSue..wishing u oL ze hap-pink-ness in the universe.. big luvvv xxxhugzxxx ;p

Putry Sue said...

adehh shaaaa...kalo ko sebelah umah aku ke sebelah bilik aku ke dah kompem la kami akan angkut ko sekali...sobbbss

Putry Sue said...

sapekah yg eja ikhlas tak betoi tu? ko ke elle? ekeke

Rini xmo majok k...nanti dah x comel...ekeke

Hye anonys...banyak lak anonys ni...

Adekcuu...masyehhh...mwahhhh2

Anonymous said...

bila la nk updet blog ni. penat tgk gambo elle tayang kasut. huahuahua.

Putry Sue said...

haha sape lah anony ni. dah update dah.

capri said...

swittt giler korang..
hehehhehe