Thursday, November 13, 2008

Bila Off Day!

takde ape aku buat bila off day. nak keluar dating, Asraf jauh. so nothing to do, tv is my best friend ever! (Ops! selain tidur...hehehe) Nak tau ape yang aku suka tengok? Tengok jek gambar-gambar ni.....

Awan Dania & Renjis










aku paling suka sitkom FRIENDS ni. Aku pernah tengok dari mula sampai episod last tapi aku tak boring bila tengok lagi dan lagi. hehe ;p

12 comments:

saya comel said...

nanti u kene tolong i...i ni mmg bute IT..sobsss...page i da macam *****..u kene tolong i change background...u kene tolong i letak lagu...sobssss....bila kite keje k??...letak gamba2 cam u pon i x reti..

si sepet gurl said...

nak ckp dea ni xdak life xleh gak sbb aku punye life pun lebih kurang gni..ni life wanita-wanita santek jekk...kan sue babeh? mueheheh

Putry Sue said...

cakap la aku ni xde life ke ape asalkan aku tak kacau hidup orang...lalala

Putry Sue said...

rini!!! u punye page lagi lawa!! uwaaaa uwaaaa

ni bukan NEZ tau said...

eleh aku je yg tgk dr pes episod die..taun 1996..aku kan mude..lalalala

PeXXaL said...

Kalo ko tambah series Stargate Atlantis, Knight Rider & Impak Maksima... Haku akan ucapkan tahniah sbb anda berjaya menjadi Matdehe No.2

Putry Sue said...

kah kah aku tak tengok sume cerita yang tersebut di atas..tengkiu...ekeke

tapi aku tengok tv xde la sampai tak bgn tido tak gi keje eh...kakaka

jaybee said...

yuhuuuuuuuu.. test jap...

Jaybee said...

stacieygojezzzzzzzzzzzzzz

Jaybee said...

akhirnye pnantian bhasil.. jmp jgk blog stacieygojezz.. yuhuuuuuuuuuu

JAYBEESANTEKK said...

SELAMAT HARI LAHIR STACIEYGOJEZZZ...
WLU ESK BZDAYNYE TP KITE NK WISH AWAL CKIT..
SEMOGE PNJG UMUR MURAH RZKI YE..
SMGE BAHAGIA DI SAMPING ASRAF YE..
N HOPE TABAH MENJALANI HIDUP2 SETERUSNYA..
I LOVE U STACIEYGOJEZZZ..

jaybee said...

[IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee208/decnote/Happy-Birthday/Happy-Birthday-comment-05.gif[/IMG]